Blog για τα ταξίδια μας στις γεύσεις

Η Ελευθερία και ο Βασίλης δοκιμάζουν και σας προτείνουν

Παϊδάκια στην Βαρυμπόμπη

Λίγο πιο πάνω από το αεροδρόμιο του Τατοΐου, βρίσκεται η οικογενειακή ταβέρνα Άρης. Ευρύχωρη, με πολύ φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, ακόμα και σε ώρες αιχμής, αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για όποιον θέλει μία μικρή απόδραση από την Αθήνα.



Η ταβέρνα έχει ανακαινιστεί πλήρως μετά τις φωτιές στην περιοχή που δυστυχώς έχουν καταστρέψει το πράσινο δάσος που κάποτε την περιέβαλε. Ήδη όμως φαίνονται σημάδια ανάκαμψης.

Για ορεκτικό θα προτείναμε το τυροπιτάρι. Το δοκιμάσαμε με μέλι και σουσάμι και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα παραδοσιακά τυροπιτάρια της Καρδίτσας και της Εύβοιας.

Για κυρίως πιάτο, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αρνίσια παϊδάκια. Καλοψημένα, με σωστά κομμάτια, είτε παραγγείλετε μερίδα, είτε με το κιλό. Για καλοφαγάδες που τους αρέσει η ιδιαίτερη γεύση, υπάρχουν και τα προβατίνας. Φάτε τα αμέσως όμως, καθώς ακόμα και καλοψημένα, το κρέας αυτό σκληραίνει γρήγορα.

Αν σας αρέσουν οι σαλάτες, δοκιμάστε την δική τους, με το όνομα σαλάτα Άρης. Η Ελευθερία μου λέει ότι είναι καταπληκτική.

Γενικά το φαγητό είναι σε πολύ καλό επίπεδο για τις τιμές, όπως και οι μερίδες. Δεν είχαμε κανένα παράπονο, ούτε από την ποιότητα ούτε από την εξυπηρέτηση. Εύκολα κερδίζει ένα 8 στα 10.

Βασίλης.


Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.