Blog για τα ταξίδια μας στις γεύσεις

Η Ελευθερία και ο Βασίλης δοκιμάζουν και σας προτείνουν

Ιδιαίτερο Γκουρμέ στο Γαλάτσι

Αν έχετε όρεξη για ιδιαίτερο φαγητό, σε συνδυασμούς που εκτός από την γλώσσα εντυπωσιάζουν και το μάτι, και βρίσκεστε στην Αθήνα, κοντά στο Γαλάτσι ή στην Σαντορίνη, τότε οι Λεύκες είναι για εσάς.

Ένας χώρος πολύ ωραία διακοσμημένος, ζεστός μέσα και με ωραία αυλή έξω για όταν ο καιρός το επιτρέπει. Η εξυπηρέτηση είναι και αυτή ανάλογη της ποιότητας του καταστήματος.

Όσο για το φαγητό, στην αρχή μας εντυπωσίασε η σαλάτα κινόα που ήταν τρομερά γευστική και ανάλαφρη. Στην συνέχεια δοκιμάσαμε τα buns με γύρο κόκκορα, το ψαρονέφρι με φυστίκι αιγίνης που συνοδεύεται με σάλτσα παρμεζάνας και πουρέ γλυκοπατάτας, την φουρνιστή με μοτσαρέλα, ντομάτα και πέστο βασιλικού, και το ραβιόλι με μελιτζάνα, μοσχαράκι και αφρό πεκορίνο. Όλα τα πιάτα ήταν προσεγμένα, η ποσότητα πολύ ικανοποιητική και οι γεύσεις πραγματικά υπέροχες και μοναδικές.

Από γλυκά υπάρχει ποικιλία, και προτείνουν ένα ανά δύο άτομα καθώς είναι μεγάλα. Νοστιμότατο ήταν το cheesecake τους.

Το μόνο αρνητικό για κάποιους ίσως είναι ότι το κόστος είναι αρκετά υψηλό. Να περιμένετε το λιγότερο 35 ευρώ το άτομο για ένα ικανοποιητικό γεύμα, αν και δεν υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση. Νομίζουμε όμως ότι το περιβάλλον, η εξυπηρέτηση, οι μοναδικές γεύσεις και ακόμα και η παρουσίαση των πιάτων, το δικαιολογούν.

Βασίλης


Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.